Staticlene 250ml Pump Spray

Disponibilitate: In stoc furnizor
La comanda
18.90 Lei
(22.49 Lei TVA inclus)
STA250D
+

Staticlene 250ml Pump Spray


Produs pentru curățarea suprafețelor dure antistatic complet biodegradabil cu un parfum plăcut. Menține proprietățile antistatice pe perioade lungi și reduce astfel atracția prafului și reziduurilor. A se utiliza cu Safecloths, Safewipes și Safetiss. Sticla de spray cu pompă de 250ml poate să fie reumplută.


Adecvat pentru:

  • Carcase de plastic
  • Tastaturi
  • Suprafețe neporoase

Descărcați fișa cu informații despre produs (STA250D.pdf, 35 Kb) [Descarcare]

Alcool sanitar (spirt) 70% Mona 500 ml Produs pentru igiena umana, dezinfectant general de uz extern. Alcoolul sanitar este un dezinfectant general pentru uz extern ce poate fi folosit cu incredere pentru igiena umana. Se utilizeaza ca atare, prin stergere, timpul sau de actiune fiind de 5 minute. Produs obtinut din alcool etilic, apa dedurizata, salicilat de etil, tetra-butanol si albastru de metilen. Cantitate neta: 500 ml. Concentratie alcoolica: 70%. Clasificarea TIP1 : Dezinfectant uz extern pentru igiena umana!

Bill Bryan, head of science and technology at the Department of Homeland Security from USA said bleach will kill the coronavirus in five minutes and isopropyl alcohol will kill the virus in 30 seconds