Foambuds 100 de bețișoare

Disponibilitate: In stoc furnizor
La comanda
142.90 Lei
(170.05 Lei TVA inclus)
FBU100
+

Foambuds 100 de bețișoare


Bețe de plastic cu capăt de spumă pentru curățarea capetelor de citire/scriere și dispozitivelor de stocare cu bandă. Mânerul extra lung (15cm) permite un acces maxim la zona care trebuie curățată și menținerea presiunii. A se utiliza cu Isoclene, Headclene, AF Spray sau Safeclene 2000.


Adecvat pentru:

  • Capete de citire/scriere
  • Dispozitive de stocare cu bandă

Alcool sanitar (spirt) 70% Mona 500 ml Produs pentru igiena umana, dezinfectant general de uz extern. Alcoolul sanitar este un dezinfectant general pentru uz extern ce poate fi folosit cu incredere pentru igiena umana. Se utilizeaza ca atare, prin stergere, timpul sau de actiune fiind de 5 minute. Produs obtinut din alcool etilic, apa dedurizata, salicilat de etil, tetra-butanol si albastru de metilen. Cantitate neta: 500 ml. Concentratie alcoolica: 70%. Clasificarea TIP1 : Dezinfectant uz extern pentru igiena umana!

Bill Bryan, head of science and technology at the Department of Homeland Security from USA said bleach will kill the coronavirus in five minutes and isopropyl alcohol will kill the virus in 30 seconds