IPA Foam Buds 25 de bețișoare

Disponibilitate: In stoc furnizor
La comanda
141.90 Lei
(168.86 Lei TVA inclus)
FBUIPA25
+

IPA Foam Buds 25 de bețișoare


Bețișoare cu spumă cu un mâner cu rezervor care conține alcool izopropilic, care trebuie să fie rupt pentru a elibera solventul în vârful din spumă sub formă de spatulă. Excelente pentru locurile greu accesibile și lasă în urmă o suprafață curată și igienică. (A se testa pe suprafețele de plastic sensibile înainte de utilizare.)


Adecvat pentru:

  • Echipament electronic
  • Capete de imprimantă

Alcool sanitar (spirt) 70% Mona 500 ml Produs pentru igiena umana, dezinfectant general de uz extern. Alcoolul sanitar este un dezinfectant general pentru uz extern ce poate fi folosit cu incredere pentru igiena umana. Se utilizeaza ca atare, prin stergere, timpul sau de actiune fiind de 5 minute. Produs obtinut din alcool etilic, apa dedurizata, salicilat de etil, tetra-butanol si albastru de metilen. Cantitate neta: 500 ml. Concentratie alcoolica: 70%. Clasificarea TIP1 : Dezinfectant uz extern pentru igiena umana!

Bill Bryan, head of science and technology at the Department of Homeland Security from USA said bleach will kill the coronavirus in five minutes and isopropyl alcohol will kill the virus in 30 seconds