PC Buds 25 de bețișoare

Disponibilitate: In stoc furnizor
La comanda
59.90 Lei
(71.28 Lei TVA inclus)
PCB025
+

PC Buds 25 de bețișoare


Spatule de plastic care au în vârf un cap de spumă lat și flexibil pentru curățarea tastaturilor și sloturilor. Lungime de 13cm cu un cap lat de 13mm. Spuma rezistentă la abraziune asigură curățarea adecvată a suprafețelor. Flexibilitatea capului permite accesul simplu. A se utiliza cu Foamclene, Maxiclene, AF Spray sau Isoclene.


Adecvat pentru:

  • Tastaturi
  • Sloturi
  • Zone greu de accesat

Alcool sanitar (spirt) 70% Mona 500 ml Produs pentru igiena umana, dezinfectant general de uz extern. Alcoolul sanitar este un dezinfectant general pentru uz extern ce poate fi folosit cu incredere pentru igiena umana. Se utilizeaza ca atare, prin stergere, timpul sau de actiune fiind de 5 minute. Produs obtinut din alcool etilic, apa dedurizata, salicilat de etil, tetra-butanol si albastru de metilen. Cantitate neta: 500 ml. Concentratie alcoolica: 70%. Clasificarea TIP1 : Dezinfectant uz extern pentru igiena umana!

Bill Bryan, head of science and technology at the Department of Homeland Security from USA said bleach will kill the coronavirus in five minutes and isopropyl alcohol will kill the virus in 30 seconds