Despre noi

Specialisti in produsele de curăţat pentru PC, staţii de lucru, echipamente de birou si multimedia, oamenii de la Strategic sunt mereu alături de proiectele Dvs, cu o soluţie tehnica perfect adaptata cerintelor si specificatiilor Dvs.
 
Infiintata de mai bine de 40 de ani, AF international a câstigat de-a lungul timpului o reputatie de invidiat, ca fiind no. 1 in Europa în produsele de curatat pentru PC, laptop, imprimante, scanner, telefoane mobile, console de jocuri video si alte echipamente de birou si multimedia. Din fabricile sale din Marea Britanie si China, AF International produce si distribuie o gama completa de produse de curatat pentru ecrane, tastaturi si suprafete, imprimante si faxuri, telefoane si echipamente multimedia precum si truse de curatat cu certificare BS EN ISO9001:2008.
O echipa de peste 40 de chimisti lucreaza in laboratorul din UK pentru a asigura performantele cerute de exigentii nostril client.
Desi este o afacere de familie, birourile si fabricile noastre de pe intreg mapamondul pot oferi servicii excelente intregii noastre baze de clienti.
Birourile si reprezentarea sunt pe toate cele 5 continente, incluzând Europa, USA, Australia, America de Sud, Orientul Indepartat, Orientul Mijlociu si Africa.
Similar cu ajutorul acordat inginerilor prin gama completa de produse de curatare tehnica, AF a raspuns rapid la riscurile cauzate de germeni, virusuri, praf si mizerie, existente in mediile din birourile deschise de astazi.
Gama de produse AF a fost dezvoltata cu atentie de catre echipele noastre de cercetare si dezvoltare, astfel incit sa poata oferi tot ce este mai bun in menţinerea igienii la birou si acasa, protejându-va de germeni, bacterii si alti agenti daunatori.
Speram ca veti fi incintati de noul nostru magazine , care, la fel ca si gama noastra de produse, este completat cu informatii utile pentru a va putea ajuta sa faceti alegerea corecta si pentru a va face viata dumneavoastra la birou mai placuta, mai sanatoasa si mai eficienta.
Producatori